Kατασκευή ιστοσελίδων

Kατασκευή ιστοσελίδων

Ονειρεύεστε μια ιστοσελίδα:

 • Απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες,
 • Μοναδική και κατασκευασμένη αποκλειστικά για εσάς,
 • Λειτουργική και εύκολη στη διαχείριση (με πατενταρισμένο σύστημα διαχείρισης- CMS) και
 • Εύχρηστη για τους επισκέπτες σας;

Τότε είστε στο σωστό μέρος!
Η ομάδα Dreamerz υλοποιεί τις ιδέες και το όραμά σας σχεδιάζοντας από την αρχή μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώντας τον δικό μας κώδικα και το δικό μας σύστημα διαχείρισης (Dreams Engine CMS ©) είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα website γρήγορο και φιλικό προς τον χρήστη αλλά και εσάς, τον διαχειριστή.

Η δημιουργική ομάδα των Dreamerz αποτελείται από άτομα με πολυετή πείρα στον προγραμματισμό, τον σχεδιασμό, τη δημιουργία και την προώθηση ιστοσελίδων.
Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι τώρα ξεκινάμε ως ομάδα και ελάτε να φτιάξουμε το δικό σας site (στατικό ή δυναμικό, blog, e-shop) σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με εγγυημένη ποιότητα!

FAQ - Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων

Mε λίγα λόγια, η απάντηση είναι γιατί... επιβάλλεται! Σήμερα όλοι προσπαθούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο internet, είτε ως ιδιώτες που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να δικτυωθούν κοινωνικά και επαγγελματικά (μέσω των blogs, social media κλπ) είτε ως επαγγελματίες που διεκδικούν το μερίδιό τους στο αγοραστικό κοινό επενδύοντας στη διαφήμιση της δουλειάς τους μέσω της δημιουργίας και της προώθησης μιας ιστοσελίδας.

Διαφήμιση και προώθηση

Στις μέρες μας δε νοείται επαγγελματίας που να μην έχει έστω υποτυπώδη παρουσία στο ίντερνετ. Από μικρές, τοπικές επιχειρήσεις μέχρι πολυεθνικούς κολοσσούς και από ανεξάρτητους καλλιτέχνες μέχρι τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες παγκοσμίως, όλοι είναι παρόντες στο διαδίκτυο. Είτε είναι καταχωρημένοι σε κάποιον επαγγελματικό κατάλογο είτε έχουν τη δικη τους ιστοσελίδα, όλοι οι επαγγελματίες έχουν αναρτημένες κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη δουλειά τους.
Ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς έτσι αυτοματοποιείται: φανταστείτε, πχ, να είστε μεσίτης και να πρέπει να αποστείλετε σε κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά πληροφορίες και φωτογραφίες διαφόρων ακινήτων. Αυτό θα σπαταλούσε πολύ από τον χρόνο σας, ενώ η διαδικασία κάλλιστα μπορεί να απλοποιηθεί με μια ιστοσελίδα όπου όλα τα ακίνητα τα οποία διαχειρίζεστε περιγράφονται λεπτομερώς με λόγια και εικόνες...

Άμεση επαφή με την αγορά

Το ίντερνετ καθιστά ευκολότερη την επικοινωνία αλλά και την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με οποιοδήποτε θέμα. Σας φέρνει σε επαφή με συναδέλφους ή ακόμη και με ενδεχόμενους πελάτες και κάνει γνωστή τη δουλειά σας σε ένα ευρύτερο κοινό.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διείσδυση του διαδικτύου στα ελληνικά νοικοκυριά σημειώνει σταθερή ανοδική πορεία τα τελευταία έτη, ενώ 6/10 Έλληνες είναι χρήστες του internet.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο απαραίτητο είναι για έναν επαγγελματία να έχει μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο!

Επαγγελματικό προφίλ και εξοικονόμηση χρόνου

Μια επαγγελματικά στημένη ιστοσελίδα παρέχει στους υποψήφιους πελάτες σας τη δυνατότητα να βρίσκουν πληροφορίες για εσάς κάθε ώρα της ημέρας, καθώς το site σας λειτουργεί κάθε μέρα όλη μέρα, όχι μόνο σε ώρες γραφείου ή καταστημάτων.
Ένα ακόμη όφελος του να διατίθενται όλες οι απαραίτητες σχετικά με την επιχείρησή σας πληροφορίες σε ένα site είναι ότι οι αγοραστές ενημερώνονται μέσω αυτού για ό,τι αφορά την επιχείρησή σας και δεν απασχολούν το εργατικό σας δυναμικό ή εσάς προσωπικά με ερωτήσεις που απαντιούνται στην ιστοσελίδα σας. Kατά συνέπεια αυξάνεται ο χρόνος που μπορείτε να διαθέσετε δημιουργικά!

Aξιοπιστία

Στην ιστοσελίδα σας, είτε είναι στατική είτε δυναμική, μπορείτε να προσθέσετε τυχόν βραβεία που έχετε λάβει, τις διακρίσεις σας, καθώς και μαρτυρίες πελατών. Αυτό συμβάλλει ακόμη περισσότερο στη διαμόρφωση ενός επαγγελματικού προφίλ και βοηθάει τους επισκέπτες του site να σχηματίσουν μια σφαιρική άποψη για τη δουλειά σας.

O επισκέπτης/χρήστης μιας ιστοσελίδας δεν είναι εύκολο να διακρίνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια στατική και σε μια δυναμική ιστοσελίδα. Οι μεταξύ τους διαφορές αφορούν κυρίως τη διαχείριση της ιστοσελίδας. Συνοπτικά:
Επιλέγουμε στατική ιστοσελίδα αν θέλουμε ένα site που
* Δε θα ανανεώνεται συχνά
* Δε θα έχει εξεζητημένες λειτουργίες
* Θα στοχεύει περισσότερο στην παρουσίαση της δουλειάς μας και της εταιρικής μας ταυτότητας, όχι στην αλληλεπίδραση με τον χρήστη/επισκέπτη.

Τα πλεονεκτήματα μιας στατικής ιστοσελίδας είναι

 • Ο λίγος χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή της
 • Το μικρό κόστος που χρειάζεται για τη δημιουργία της και
 • Το μικρό κόστος της φιλοξενίας (hosting) της.

Τα μειονεκτήματα ενός στατικού site είναι ότι:

 • Το στατικό περιεχόμενο μπορεί να καταλήξει στάσιμο
 • Είναι λιγότερο ενδιαφέρον για τον επισκέπτη σε σχέση με ένα δυναμικό site
 • Έχει μικρότερη ευελιξία και περιορισμένες δυνατότητες προσαρμογής.

Μια στατική ιστοσελίδα δείχνει τις ίδιες πληροφορίες, δηλαδή το ίδιο περιεχόμενο σε όλους τους επισκέπτες, χωρίς να λαμβάνει υπ’όψιν τις τυχόν προτιμήσεις του καθενός βάσει του ιστορικού περιήγησης κλπ.
Αντιθέτως, αν θέλουμε η ιστοσελίδα μας

 • Να λειτουργεί αλληλεπιδραστικά με τον χρήστη
 • Να εμπλουτίζεται όσο συχνά θέλουμε με νέο περιεχόμενο
 • Να έχει περισσότερες λειτουργίες, πχ να περιέχει blog με την ανάρτηση των τελευταίων νέων μας, e-shop όπου θα πωλούνται τα προϊόντα μας και κάποιες στατικές σελίδες όπου θα παρουσιάζεται η ταυτότητα και το έργο της εταιρίας μας,

τότε πρέπει να προχωρήσουμε στην κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας.

Τα πλεονεκτήματα ενός δυναμικού site είναι:

 • Οι δυνατότητές του είναι ανεξάντλητες. Σε μια δυναμική ιστοσελίδα μπορεί να λειτουργήσει από διαδικτυακή κοινότητα ανταλλαγής απόψεων (forum) μέχρι διαδικτυακό κατάστημα (e-shop) και από blog όπου θα μπορούν ακόμη και εγκεκριμένοι χρήστες να αναρτούν περιεχόμενο μέχρι ενημερωτική ιστοσελίδα με καθημερινή ανανέωση του περιεχομένου
 • Είναι πολύ πιο ευέλικτο σε σύγκριση με ένα στατικό site
 • Είναι πολύ πιο εύκολο να ανανεωθεί ως προς το περιεχόμενο
 • Είναι πιο λειτουργικό και για τον διαχειριστή και για τον χρήστη
 • Είναι πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης-SERP)
 • Η δυνατότητα συχνής ανανέωσης του περιεχομένου ελκύει τον χρήστη ώστε να ξαναεπισκεφτεί το site.

Τα μειονεκτήματα ενός δυναμικού site:

 • Γενικά είναι λίγο πιο «βαριά» και συνεπώς ο χρόνος φόρτωσής τους είναι λίγο μεγαλύτερος σε σύγκριση με μια στατική ιστοσελίδα.

Χάρη στο πλήρως βελτιστοποιημένο CSS της Dreamerz όμως, ο χρόνος φόρτωσης των δυναμικών σελίδων μας είναι πολύ μικρός. Διαπιστώστε το και μόνοι σας σε οποιοδήποτε από τα sites που έχουμε κατασκευάσει. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ WEBSITES ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΙ DREAMERZ

Αυτή είναι μια πολύ συνηθισμένη και εύλογη ερώτηση. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΝΑΙ.
Γιατί;
Α. Η κοινωνία μας είναι Κοινωνία της Πληροφορίας
Ζούμε σε μια εποχή στην οποία ένα στα δύο Ελληνικά σπίτια έχει σύνδεση στο ίντερνετ. Οι χρήστες του διαδικτύου αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, άρα με τους ίδιους ρυθμούς αυξάνεται η ανάγκη μιας επιχείρησης να έχει μια συνεπή και όσο το δυνατόν πιο «ηχηρή» διαδικτυακή παρουσία, ανεξαρτήτως του τομέα στον οποίο απασχολείται.

Β. Όλα μπορούν να γίνουν μέσω του ίντερνετ.
Ας σκεφτούμε δημιουργικά και όχι προκατειλημμένα: ας μη βιαζόμαστε να εντάξουμε το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχουμε στην κατηγορία εκείνων που δεν μπορούν να προσφερθούν διαδικτυακά.
Σήμερα μπορεί κανείς να αγοράσει από αυτοκίνητο μέχρι συλλεκτικά γραμματόσημα, να κάνει μαθήματα ξένων γλωσσών, να προγραμματίσει τις διακοπές του, να αγοράσει εισιτήρια για συναυλίες, να διαβάσει ή να αποκτήσει βιβλία και τόσα άλλα πράγματα χωρίς να φύγει από τον υπολογιστή του. Άρα σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιείστε, μπορούμε να βρούμε τον τρόπο για να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα και στο ίντερνετ.

Γ. Ευκολότερη επικοινωνία/Επαγγελματικό δίκτυο (network)
Η ιστοσελίδα σας σάς βοηθά να είστε σε επικοινωνία με υποψήφιους εργαζόμενους, συνεργάτες ή ακόμη και χρηματοδότες. Ένα website με επαγγελματικό design παρέχει εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για την επιχείρησή σας σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Εκτός αυτού, το όνομα (domain) της ιστοσελίδας σας είναι πιο εύκολο να το θυμάται κανείς σε σύγκριση π.χ. με τη διεύθυνση ή με το τηλέφωνο της επιχείρησής σας. Το να έχετε λοιπόν μια ιστοσελίδα είναι εξίσου αν όχι περισσότερο χρήσιμο από το να έχετε το τηλέφωνό σας καταχωρημένο στον τηλεφωνικό κατάλογο!

Δ. Προσέγγιση του αγοραστικού κοινού/Μarketing
Όταν ένας (εν δυνάμει) πελάτης δε βρίσκει διαδικτυακα τις πληροφορίες που θέλει για το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε, αξιολογεί λιγότερο θετικά την εταιρία σας και συνεπώς είναι περισσότερο πιθανό να κάνει την αγορά του από κάποιον ανταγωνιστή σας, ο οποίος έχει καλύτερη παρουσία στο ίντερνετ.
Στην εποχή μας, ο καταναλωτής κάνει έρευνα αγοράς πριν καταλήξει στο προϊόν (είτε υλικό είτε άυλο, δηλαδή υπηρεσία) που θα αποκτήσει. Το internet είναι το μέσο στο οποίο οι καταναλωτές ανταλλάζουν απόψεις, συγκρίνουν πληροφορίες και ενημερώνονται σχετικά με διάφορα προϊόντα.
Κατά συνέπεια, μια εταιρία που προσφέρει διαδικτυακά άρτια ενημέρωση αναφορικά με τα προϊόντα που παρέχει και ταυτόχρονα έχει μια δυναμική παρουσία και διαφημίζεται μέσω internet έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει το αγοραστικό κοινό που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο ως κύριο μέσο ενημέρωσης.
Π.χ. αν έχετε ένα κομμωτήριο είναι ευνόητο ότι δεν μπορείτε να πουλήσετε άμεσα τις υπηρεσίες σας μέσω internet. Μπορείτε όμως να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα μέσω της οποίας θα διαφημίσετε την επιχείρησή σας, θα διαδώσετε τυχόν προσφορές, θα έρχεστε ευκολότερα σε επαφή με πιθανούς πελάτες και θα αυξήσετε κατακόρυφα την πιθανότητα να προτιμήσουν εσάς για την επόμενη επίσκεψή τους σε κομμωτήριο!
Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) μέσω του οποίου οι πελάτες σας θα μπορούν να αγοράζουν τα προϊόντα που διαθέτετε χωρίς καν να βγουν από το σπίτι τους.
Φανταστείτε, για παράδειγμα, να έπρεπε να ενημερώσετε έναν προς έναν όλους τους υπάρχοντες αλλά και υποψήφιους πελάτες σας για μια εξαιρετική προσφορά που θα κρατήσει μόνο λίγες μέρες... Θα σας έπαιρνε ώρες όλόκληρες, ίσως και μέρες.
Μέσω του internet όμως το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνεστε ενημερώνεται άμεσα, με μια απλή ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας και μια ειδοποίηση στα συνδεδεμένα με αυτήν μέλη!

EΞΑΙΡΕΣΗ:
Η μόνη περίπτωση στην οποία είναι προτιμότερο να ΜΗΝ έχετε το δικό σας website είναι αν το site αυτό είναι προχειροφτιαγμένο, δε δείχνει καθόλου επαγγελματικό και δεν αντανακλά το προφίλ που θέλετε να δημιουργήσετε ως επιχείρηση.

Γι’αυτό προσοχή: ανεξάρτητα με το μέγεθος και τον κλάδο δραστηριοποίησης της επιχείρησής σας, μια ιστοσελίδα θα δράσει ευεργετικά στην απόδοσή σας αλλά μόνο αν είναι καλοσχεδιασμένο και λειτουργικό για τον χρήστη/υποψήφιο πελάτη.

Ευελιξία/Δυνατότητα προσαρμογής

Η κατασκευή δωρεάν ιστοσελίδων απευθύνεται σε όσους σκοπεύουν να έχουν απλώς μια τυπική παρουσία στο ίντερνετ και δεν ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τον κόσμο του διαδικτύου και να εκμεταλλευθούν στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχει.
Μια δωρεάν ιστοσελίδα είναι αναμενόμενο ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας επιθυμίες, σε αντίθεση με την ιστοσελίδα που φτιάχνει για εσάς μια έμπειρη και ικανή δημιουργική ομάδα.

Επαγγελματισμός
Σε όποιον επαγγελματικό κλάδο κι αν ανήκετε, όποιο προϊόν ή υπηρεσία κι αν προσφέρετε, οφείλετε να γνωρίζεται πως το website σας είναι η εικόνα που δίνετε στους χρήστες του διαδικτύου. Μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα, ακόμη κι αν διευθύνετε μια μονοπρόσωπη ή ολιγομελή επιχείρηση, να δημιουργήσετε μια θετική πρώτη εντύπωση στον καταναλωτή και να δώσετε την εικόνα ενός επαγγελματία που ανταγωνίζεται επί ίσοις όροις πολύ μεγαλύτερες και προβεβλημένες επιχειρήσεις.
Αντιθέτως, ένα άσχημα σχεδιασμένο site, χωρίς αισθητική και λειτουργικότητα χαλάει την εικόνα που έχει ένας υποψήφιος πελάτης για την εταιρία σας.
Ένα δωρεάν site είναι αδύνατο να συγκριθεί λειτουργικά ή σχεδιαστικά με ένα website που έχει κατασκευαστεί από το μηδέν, με πλήρη τεχνογνωσία σε κάθε βήμα. Είναι ευνόητο ότι η κατασκευή δωρεάν site βασίζεται σε ένα έτοιμο πρότυπο (template) το οποίο προσαρμόζεται σε πολύ μικρό βαθμό στο γούστο και τις επιθυμίες σας, συνεπώς οι πιθανότητες να φτιάξετε ένα πρωτότυπο, μοναδικό site είναι σχεδόν μηδαμινές.

Στην Ελλάδα συνήθως το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας είναι ευθέως ανάλογο της ποιότητας κατασκευής της. Με άλλα λόγια, όσο πιο φτηνή είναι μια ιστοσελίδα τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει να είναι αντάξια των απαιτήσεων και των αναγκών σας. Για εμάς, τους Dreamerz, η ποιότητα στην κατασκευή της σελίδας που θα σας παραδώσουμε είναι πάνω απ'όλα. Λαμβάνοντας υπ'όψιν και τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, απόφασίσαμε να προσφέρουμε τις ιστοσελίδες μας σε πολύ συμφέρουσες τιμές, χωρίς να κάνουμε όμως καμία έκπτωση στην ποιότητά τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Θέλουμε εσείς, οι πελάτες μας να αποκτήσετε την ιστοσελίδα των ονείρων σας χωρίς να χρειαστεί να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.
Αν το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας είναι το μόνο σας εμπόδιο για να αποκτήσετε το site των ονείρων σας... δε χρειάζεται πια να το αναβάλετε. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά γνωριμίας με τους Dreamerz και αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα σε πολύ προσιτές τιμές. Δε θα βρείτε πουθενά τέτοια αναλογία ποιότητας/τιμής!