zwdiakos.gr

zwdiakos.gr

To zwdiakos.gr είναι η σελίδα που φτιάξαμε για την αστρολόγο Κλειώ Αποστόλου.

 

Έχει δυο κεντρικά menu, εκ των οποίων το ένα είναι εικονογραφημένο. Πατώντας το κάθε εικονίδιο εμφανίζεται ένα drop down submenu, γεγονός που βοηθά στη βέλτιστη οργάνωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας αλλά και διευκολύνει την πλοήγηση του χρήστη.

zwdiakos.gr top navigation menu

 

zwdiakos.gr main gallery

Στην κεντρική σελίδα υπάρχει μια gallery που τραβά το ενδιαφέρον του χρήστη στα θέματα που αξίζει να διαβάσει.

 

zwdiakos.gr widgets

H παρουσία widgets που φιλτράρουν το περιεχόμενο ανά κατηγορία, χρονική σειρά ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο επιλέξει ο διαχειριστής της σελίδας είναι ένα ακόμη εργαλείο που βοηθά τον επισκέπτει να ανακαλύψει δημοσιεύσεις που ίσως τον ενδιαφέρουν και να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα σε βάθος.

 

zwdiakos.gr calendar 

αστρολογικά γεγονότα του μήνα παρουσιάζονται συγκεντρωμένα σε ένα ημερολόγιο. Πατώντας πάνω στην ημερομηνία που μας ενδιαφέρει, μεταφερόμαστε αυτόματα στην αντίστοιχη δημοσίευση!

 

Μαθηματα αστρολογιας panel zwdiakos.gr

Τέλος, για τα μαθήματα αστρολογίας του zwdiakos.gr φτιάξαμε ένα panel μέσω του οποίου όλο το περιεχόμενο που ανήκει στην εν λόγω θεματική κατηγορία παρουσιάζεται τακτοποιημένο και απλό στη χρήση, ώστε να μπόρεί ο επισκέπτης της σελίδας να κατευθυνθεί με ευκολία και ταχύτητα στη δημοσίευση που τον ενδιαφέρει.